Lite tips från mig till dig!

Ditt hår är en katastrof?
Visst, det är vanlig tisdag. Men bästa kompisen ringer och vill ha med just dig på en fest. Du kan inte säga nej.
Så ser du dig själv i spegeln. Eller rättare sagt - ditt hår. Det ser ut som du använde smörkniven i stället för kammen i morse. Sorgliga stripor ligger platt över skallen. Och luktar askkopp. Det är då du använda torrschampo, torrschampo trollar fram ett rent och väldoftande hår (det är sant) snabbare än du kan säga schampo.

Bakis och du har ett viktigt möte?
Okej, du skulle kanske inte tagit de där sista åtta drinkarna.Men nu gjorde du det och om tre timmar har du den viktigaste anställningsintervjun i ditt liv. Det är lite misstänkt med solglasögon mitt på dagen och den sista flaskan Clear Eyes gick åt för en månad sedan.Nässpray är svaret. Ja rekommenderar inget regelbundet bruk, men det här är ju en krissituation. Ett par droppar och du är redo att möta Mr Office. Har du dessutom ett par Fishermans Friend på fickan har du nästan redan fått jobbet. :)

Din fötter luktar ....?
På stan springer du på en ny bekant som bjuder hem dig på fika. I tamburen tar du av dig skorna. Och önskar i samma sekund att du aldrig köpt de där billiga skorna.Ut letar sig en fasansfull odör. Harklande hasplar du ur dig nåt om tvättstugan och springer hela vägen hem. Nej, nej. Ta fram din parfym smit in på toaletten, befria dig från de svettiga skorna och spraya fötterna. Fräsch som en nyponros på fem röda. Skulle personen fråga, säger du att du tappade parfymen kanske?

Finne på näsan?
Han får dig att rodna och hjärtat att dunka. Men det är inte kärlek vi pratar om. Det är en stor finne på näsan.Du som alltid är slät som en baby. Men nu är det fest i morgon och då poppar den självklart upp. Klämma eller täcka är frågan. Efter noga övervägande inser du att båda alternativen är uteslutna. Klämma är för tidigt, täcka är för sent. Prova med Mary Kay Blemish Control Toner. Smörj flitigt så går processen tillbaka. När tiden för partyt är inne är den så liten att du kan ägna dig åt kalas i stället för klämning.
Trackback
RSS 2.0